Beste KAPLA blokken kopen?

In dit overzicht staan de beste KAPLA blokken sets die te koop zijn.

Iedere KAPLA set heeft een korte intro en uitleg.

Zo leer je het speelgoed snel kennen.

Lees hieronder wat de belangrijkste uitvoeringen te bieden hebben.

KAPLA Blank

KAPLA Blank Doos 100 Stuks (4-10 Jaar)


Als uitbreiding of om mee te starten is er de KAPLA Blank Doos 100 Stuks. Door de blokjes te stapelen kan je, zonder dat bevestiging nodig is, kleine constructies maken.

KAPLA Blank 200 Plankjes (4-10 Jaar)


Deze KAPLA Blank doos bestaat uit 200 plankjes met dezelfde afmeting (11,8 x 2,4 x 0,8 cm). Dat is een goede basis voor het bouwen van constructies. Wat ook helpt is de meegeleverde folder met 31 voorbeelden. Een handig starterspakket.

KAPLA Blank 280 Plankjes + Boek 1 (4-10 Jaar)


De stevige houten KAPLA Blank doos heeft 280 grenenhouten plankjes en het KAPLA Voorbeeldboek Deel 1. Daarin staan ideeën voor kinderen die het beginnersniveau zijn ontstegen.

KAPLA Blank 1000 Plankjes (4-10 Jaar)


Met KAPLA Blank 1000 Plankjes kan je letterlijk grote constructies bouwen. De stevige doos met houten deksel en zwenkwielen maakt het opruimen en verplaatsen een stuk gemakkelijker.

KAPLA Kleur

KAPLA Kleur 40 (4-10 Jaar)


Met KAPLA Kleur 40 kan je de plankjes in de lievelingskleur van het kind kopen. Er zijn 11 kleuren om uit te kiezen. Daarom ook makkelijk als uitbreidingsset te gebruiken.

KAPLA Kleur 40 Rood & Oranje + Boek (4-10 Jaar)


Een variant met twee kleuren is de KAPLA Kleur 40 Rood & Oranje. Deze duo verpakkingen zijn er ook als groen-geel en lichtblauw-donkerblauw. De blokjes zijn hoge kwaliteit en je krijgt er een ideeënboek bij.

KAPLA Kleur Box 100 – 8 Kleuren (4-10 Jaar)


Deze KAPLA Kleur Box heeft 100 blokjes in 8 verschillende kleuren. Dat stimuleert de creativiteit en het is voor kinderen makkelijker om nieuwe kleurrijke bouwsels te bedenken.

KAPLA Kleur Box 100 – Zwart & Wit (4-10 Jaar)


Met KAPLA Kleur Box 100 Zwart & Wit heb krijg je twee contrasterende kleuren. Als losse box te gebruiken maar ook als uitbreiding naast een andere kleuren set.

KAPLA Challange

KAPLA Challenge (6-10 Jaar)


Sommige kinderen hebben bij speelgoed snel meer uitdaging nodig. KAPLA Challenge zoekt die prikkel op want het valt niet mee om de 12 afgebeelde vormen na te bouwen. En ook nog te zorgen dat de 16 blokjes blijven staan.

KAPLA Challenge Eifeltoren (6-10 Jaar)


KAPLA Challenge Eifeltoren is een complete set voor het maken van de bekende toren. Om het realistisch te maken zit er een bijzonder blokje voor de top bij. Het boekwerk ondersteunt het maken van dit mooie monument.

KAPLA TomTect

KAPLA TomTecT 420 Stuks (8-12 Jaar)


KAPLA TomTecT is technisch speelgoed voor kinderen met goed ruimtelijk inzicht. De 420 onderdelen kunnen met koppelelementen aan elkaar gemaakt worden. Het resultaat varieert van wielen tot zelfs een zeilboot.

KAPLA TomTecT 1000 (8-12 Jaar)


In deze KAPLA TomTecT kist zitten 1000 blokjes van duurzaam grenenhout. Ontwerper Tom van der Bruggen heeft deze serie bedacht om grote technische bouwsels mogelijk te maken.

KAPLA Voorbeeldboek

KAPLA Voorbeeldboek Deel 1 – Rood (4-10 Jaar)


Bij KAPLA Voorbeeldboek Deel 1 is het thema dieren. Met dit rode boekje kunnen kinderen abstracte constructies maken van grote en kleine beestjes zoals vlinders.

KAPLA Voorbeeldboek Deel 2 – Blauw (4-10 Jaar)


In KAPLA Voorbeeldboek Deel 2 staat het maken van moeilijke constructies centraal. Dit blauwe boekje laat kinderen op een hoger niveau bouwwerken maken.

KAPLA Voorbeeldboek Deel 3 – Groen (4-10 Jaar)


Bij KAPLA Voorbeeldboek Deel 3 is het thema structuren en architectuur. Daar verwacht je misschien een hoge moeilijkheidsgraad bij maar het tegendeel is waar. Dit groene boekje is ideaal voor kinderen met een beginnend niveau.

KAPLA Voorbeeldboek Deel 4 – Beige (4-10 Jaar)


Dieren is altijd een leuk thema voor kinderen en dit KAPLA Voorbeeldboek Deel 4 gaat daar over. Het beige boekje is van een beginnend niveau. Het biedt mooie foto’s van bouwwerken in diervorm om na te maken.

Dit KAPLA blokken speelgoed kan je los en in samengestelde aanbiedingen kopen.

11 + 4 =