Beste NERF guns kopen?

In dit overzicht staan de beste NERF guns die te koop zijn.

Alle NERF pistolen hebben een korte intro en uitleg.

Je leert zo het speelgoed snel kennen.

Lees hieronder wat de belangrijkste pistolen te bieden hebben.

NERF Sniper

AccuStrike Alphahawk (8-16 Jaar)


De AccuStrike Alphahaw is een NERF sniper en gemaakt om vanaf grotere afstand te schieten. Je schiet met precisie één dart tegelijk af, vanuit een draaiend magazijn met ruimte voor 5 darts.

AccuStrike Raptorstrike (8-16 Jaar)


Deze Nerf gun heeft een tweepoot om de sniper te stabiliseren. Door het opklapbare vizier kan je met de AccuStrike RaptorStrike makkelijker richten en van grote afstand een doelwit raken.

NERF Mega

Mega Mastodon (8-16 Jaar)


Met de NERF Mega Mastodon heb je een enorme blaster in je hand. Hij heeft een gemotoriseerd en draaiend magazijn. Daardoor kan je snel echter elkaar 24 darts afschieten. Door de schouderband is de gun makkelijk mee te dragen.

Mega Accustrike Thunderhawk (8-16 Jaar)


Zoek je de langste NERF gun? Dan kom je bij de Mega Accustrike Thunderhawk uit. In de uitgeschoven stand is deze 1 meter lang. Met de verschuifbare loop kan je 10 darts afvuren. De tweepoot kan je gebruiken voor extra stabiliteit en precisie.

Mega Tri-Break (8-99 Jaar)


De NERF Mega Tri-Break valt op door de handige loop. Deze klap je open voor het laden van 3 darts. Eenmaal dichtgeplakt is de pistool klaar om de pijlen af te schieten. Leuk schietspeelgoed.

Mega Doublebreach (8-16 Jaar)


Extra power heb je met de NERF Mega Doublebreach. Je beweegt de schuif naar achteren, vervolgens ga je richten en schieten. Met dit geweer gaan de darts fluitend snel door de lucht.

Mega CycloneShock (8-16 Jaar)


In het draaiende magazijn van de Mega CycloneShock kan je 6 darts kwijt. Herladen is dan minder snel nodig. Dit soort NERF guns kunnen tot 20 meter ver schieten. Ideaal als je in een grotere ruimte gaat spelen.

Mega Rotofury (8-16 Jaar)


Schieten zonder te herladen en tot 27 meter bereik. Dat zijn twee sterke eigenschappen van de NERF Mega Rotofury. Het draaiend magazijn heeft plek voor 10 darts. Bij aankoop krijg je al tien pijlen meegeleverd.

Mega BigShock (8-16 Jaar)


Klein maar fijn, zo kan je de Mega BigShock blaster wel noemen. Deze NERF gun ligt in de palm van je hand en heeft een bereik van 20 meter. Zijn compacte afmeting zorgt ervoor dat je ook rennend makkelijk kan schieten.

NERF Elite

Elite Dual Strike (8-16 Jaar)


Het bijzondere aan de Elite Dual Strike is dat deze twee soorten darts kan schieten, namelijk de NERF Mega en Elite pijlen. Met een schakelaar wissel je van patroonkamer. Zo schiet je altijd maar 1 dart tegelijk af.

Elite Rapidstrike CS-18 XD (8-16 Jaar)


Deze volautomatische NERF gun schiet razendsnel 18 darts af. Het maximale bereik ligt op 27 meter. Handig bij de Elite Rapidstrike CS-18 is de verstelbare schoudersteun en doorzichtig clipmagazijn.

Elite Disruptor (8-12 Jaar)


Het handige aan de Elite Disruptor is het draaiend magazijn met plek voor 6 darts. Hij kan tot 27 meter ver schieten. Door de schuif naar achter te trekken maak je de NERF gun gereed. Dat laden kan je al schietend doen.

Elite Retaliator XD (8-16 Jaar)


Van de Elite Retaliator XD kan je vier verschillende guns maken. Dankzij de afneembare onderdelen kan je een compact, of juist groter pistool gebruiken. In het magazijn kan je 12 darts kwijt, wat bovengemiddeld is.

NERF Zombie Strike

Zombie Strike Doominator (8-16 Jaar)


Met de Zombie Strike Doominator kan je, zonder te herladen, 24 darts schieten. Elk magazijn heeft 6 darts met 4 pijlen. Ideaal om in korte tijd vaak te knallen. De handgreep zorgt voor een stevige houvast.

Zombie Strike FlipFury (8-16 Jaar)


Met de NERF Zombie Strike FlipFury hoef je niet gauw te herladen. De kantelende magazijnen van dit geweer hebben elk plaats voor 6 darts. In totaal kan je dan zonder tijdsverlies 12 pijlen afschieten.

Zombie Strike Revreaper (8-12 Jaar)


In de bovenkant van de Zombie Strike Revreaper plaats je de 10-darts clip. Die steekt boven de blaster uit, wat er stoer uit ziet. Door de pomphendel naar achter en terug naar voor te trekken, laad je het NERF pistool. Leuk is dat je het tandwielmechanisme daarvoor, ziet.

Zombie Strike Ripchain (8-99 Jaar)


Hoe stoer is het om een NERF pistool te hebben met een 25-pijltjes-ketting? Kinderen maken daarom graag indruk met hun Zombie Strike Ripchain. Nadeel van de zichtbare kogelketting is natuurlijk wel dat het opvalt als je weinig pijltjes meer hebt.

NERF Modulus

Modulus Regulator (8-16 Jaar)


Ervaren gebruikers kunnen met de Modulus Regulator een eigen NERF blaster maken. Standaard heeft dit pistool 3 verschillende schietfuncties. Door accessoires en uitbreidingen kan je de gun naar eigen wens uitbouwen.

Modulus Recon MK11 (8-16 Jaar)


Met de NERF Modulus Recon MKII kan je vrij eenvoudig een eigen en blaster creëren. Dankzij de schoudersteun en loopverlenger, kan je via uitbreidingen 4 verschillende uitvoeringen maken.

Modulus Tri-Strike (8-16 Jaar)


Dankzij de 3 soorten darts die je kan gebruiken, is de Modulus Tri-Strike heel veelzijdig. Je kan de Elite- en Mega darts afwisselen met de grotere Missile pijlen. En dat allemaal met maximaal bereik van 30 meter.

Modulus Battlescout ICS-10 (8-16 Jaar)


Bij de Modulus Battlescout ICS-10 krijg je een 720p HD camera die je op de blaster kan plaatsen. Om tijdens het spelen foto’s en video’s te kunnen maken, heb je dan nog wel één SD-kaartje en vier AA-batterijen nodig.

NERF Pijltjes

Elite 75 Darts (8-16 Jaar)


Het is vaak handig om wat extra munitie (darts) bij de hand te hebben. Vooral als je een groter magazijn gebruikt. De Elite 75 Darts zijn standaard maat pijltjes. Deze komen goed van pas als je een Elite blaster hebt.

Mega 20 Darts (8-16 Jaar)


Voor de NERF Mega blasters kan je extra pijltjes inslaan. Vaak bestaan de sets uit 20 geschikte darts. Die refills kunnen een hoop frustratie besparen, want je zal maar zonder pijlen komen te zitten.

Elite AccuStrike 24 Darts (8-16 Jaar)


Elite AccuStrike 24 Darts hebben een lengte van 7 cm, wat gunstig blijkt voor de precisie. Geschikt voor N-Strike Elite blasters. Met deze 24 pijlen kunnen jongens en meiden een tijdje vooruit.

Elite Demolisher Refill (8-16 Jaar)


Deze Elite Demolisher Refill is maar voor enkele NERF guns te gebruiken. Heb je een Elite Demolisher blaster? Dan komen drie extra raketten wel van pas. Ze zijn groter dan gewone darts en daarom indrukwekkender om door de lucht te zien gaan.

Naast NERF speelgoed voor kinderen kan je bij Hasbro Rival guns voor volwassenen kopen.

11 + 14 =