Beste Ticket To Ride bordspellen kopen?

In dit overzicht staan de beste Ticket To Ride bordspellen die te koop zijn.

Ieder bordspel heeft een korte intro en uitleg.

Zo leer je de basis set en uitbreidingen snel kennen.

Lees hieronder wat de belangrijkste spellen te bieden hebben.

Ticket To Ride Basisspellen

Ticket To Ride Europe (8-99 Jaar)


Het bordspel Ticket To Ride Europe draait om het maken van treinroutes. Iedere speler krijgt bestemmingskaarten die bij volbrenging punten opleveren. Maar natuurlijk raakt het treinnetwerk al snel vol.

Ticket To Ride USA (8-99 Jaar)


In Ticket To Ride USA maak je treinroutes tussen Amerikaanse steden. De uitdaging is om verafgelegen plaatsen met elkaar te verbinden. Jammer genoeg willen je medespelers hetzelfde.

Ticket To Ride New York (8-99 Jaar)


Voor snelle potjes van 15 tot 25 minuten is er Ticket To Ride New York. In deze compacte versie reis je door de oude straten van Manhattan. De treinen zijn daarom vervangen voor taxi’s.

Ticket To Ride Rails & Sails (8-99 Jaar)


Een speciale versie voor gevorderden is Ticket To Ride Rails & Sails. Je krijgt een speelbord met daarop een wereldkaart. Om routes te maken kan je treinen en boten inzetten. De speelduur is met 90 minuten langer dan normaal.

Ticket To Ride Mijn Eerste Reis (6-12 Jaar)


Ticket To Ride Mijn Eerste Reis is een junior versie van het Europe basisspel. Reken op een simpele handleiding (weinig lezen) en een korte speelduur van 15 tot 20 minuten.

Ticket To Ride Uitbreidingen

Ticket To Ride Uitbreiding Nederland (4-10 Jaar)


De bekendste uitbreiding op het basisspel Europe of USA is Ticket To Ride Nederland. Het doel blijft hetzelfde: bouw een treinnetwerk op en verzamel zoveel mogelijk punten. Vanaf 2 spelers te spelen.

Ticket To Ride Uitbreiding Europa 1912 (4-10 Jaar)


De uitbreiding Ticket To Ride Europa 1912 kan naast alle basisspellen gespeeld worden. De extra’s hier bestaan vooral uit extra Europese routes en bestemmingskaarten. Dat voegt meer variatie en concurrentie toe aan het spel.

Ticket To Ride Uitbreiding India & Zwitserland (4-10 Jaar)


De uitbreiding Ticket To Ride India & Zwitserland bestaat uit twee spelborden, voor ieder land één. Bijzonder bij India is het maken van mandala’s (cirkels). Te gebruiken i.c.m. basisspel Europe of USA.

Ticket To Ride Uitbreiding France & Old West (4-10 Jaar)


Het Wilde Westen is in Ticket To Ride France & Old West gecombineerd met Frankrijk. Door het dubbelzijdige bord om te draaien wissel je direct van thema. Leuke toevoeging bij Old West is dat je een stad kan claimen.

Ticket To Ride Uitbreiding USA 1910 (4-10 Jaar)


Je krijgt met de uitbreiding Ticket To Ride USA 1910 meer opties om het spel te spelen. Zo schrijft het reglement je drie mogelijkheden voor: de Destination Tickets methode, het Mega Spel en Big Cities.

Ticket To Ride Uitbreiding UK & Pennsylvania (4-10 Jaar)


De Ticket To Ride UK & Pennsylvania uitbreiding heeft van beide gebieden een plattegrond. Uniek zijn de technologiekaarten voor het Verenigd Koninkrijk en de aandelenkaarten voor Pennsylvania.

Ticket To Ride Uitbreiding Asia (4-10 Jaar)


Bij Ticket To Ride Asia heb je de mogelijkheid om met 6 spelers te spelen. Wel heb je het basisspel Europe (of USA) nodig. Naast de gebruikelijke inhoud zitten er in deze doos zes kaarthouders.

Ticket To Ride Uitbreiding The Heart Of Africa (4-10 Jaar)


Met Ticket To Ride The Heart Of Africa krijg je een speelbord met 48 bestemmingskaarten. Opvallend zijn de extra terreinkaarten waarmee je punten kan verdubbelen. Alleen te spelen met basisspel USA of Europe.

Ticket To Ride Engelstalig

Ticket To Ride Nordic Countries – English Edition (8-99 Jaar)


In het Engelstalige basisspel Ticket To Ride Nordic Countries staan Noorwegen, Zweden en Finland centraal. Als speler verbind je steden door diverse treinwagons, tunnels en veerboten in te zetten.

Ticket To Ride Rails & Sails – English Edition (8-99 Jaar)

De Engelstalige versie van Ticket To Ride Rails & Sails heeft een wereldkaart. Routes maken doe je door treinen en boten in te zetten. Met 90 minuten speelduur is dit spel voor gevorderden.

Ticket To Ride Europe – English Edition (8-99 Jaar)


De English Edition of TTR Europe draait net als de Nederlandstalige versie om Europa. Alle spelregels zijn enkel in het Engels beschreven. Het is betreft dus geen combinatie van NL-EN.

Ticket To Ride Germany – English Edition (8-99 Jaar)


De klassieke English Edition van dit bordspel is Ticket To Ride Germany. Het Duitse rijk kent vele uithoeken die je met routes wilt bereiken. Het succesvol claimen van zulke verbindingen blijkt daarom nog niet zo makkelijk. Reken op 60 minuten speeltijd.

Veel Ticket To Ride bordspellen speelgoed kan je los en in combi-aanbiedingen kopen.

11 + 15 =